ТУР “ЗИМОВІ КАРПАТИ” ВІД 3 ДО 7 ДНІВ

Трансфер з вокзалу і на вокзал, трансфер на Буковель, знижки до 30% на абонементи, проживання в комфортних кімнатах зі зручностями, екскурсії, розваги, сувеніри – все включено у вартість туру

Увага! Якщо Вам не підходить тур, Ви маєте можливість замовити окремо ПРОЖИВАННЯ і за бажанням користуватись додатковими ПОСЛУГАМИ готельно-відпочинкового комплексу "МІМ".

До початку туру залишилось

з 08.02.2016 до 31.03.2016

Не знаєте як спланувати відпочинок в Карпатах?

Як відпочити на гірськолижному курорті Буковель і не нудьгувати ввечері та в перервах між катаннями? Як безпечно навчитись спускатись без ризику на переповнених трасах?

Хочете активного відпочинку катання на схилах Карпат кожен день?

А може Ви хочете побачити зимові Карпати не катаючись на лижах? Вас цікавлять екскурсії та походи?
Ми проаналізували всі екскурсії та відібрали найцікавіше. Підготували інструкторів, які в індивідуальному порядку навчать новачків першим крокам їзди на лижах на схилах Ворохти. Тих, хто вже готовий підкорювати вершини, доставимо швидко на Буковель, щоб уникнути черг на підйомники. Ви обираєте тільки те, що вам по-справжньому цікаво. Замовляйте тур і ваша відпустка буде спланована і розписана на кожен день. Трансфер на Буковель, проживання в комфортних умовах зі смачним харчуванням, екскурсії та розваги – все включено у вартість туру. Ми цінуємо кожного клієнта і знаємо, що "програмний" відпочинок не всім підійде. Ви можете замовити тур з заїздом "коли хочу та скільки хочу" Не переплачуйте, за те, чим не будете користуватись.
Зекономте гроші, придбавши 3, 4, 5 чи 6 днів з туру. Або ж купіть весь тур "Зимові Карпати" на 7 днів і отримайте знижку 10%.
Ми дамо вам час відновитися між напруженими днями спусків, організувавши цікаве дозвілля на свіжому повітрі. Якщо у Вас немає бажання кататись на лижах, ми пропонуємо екскурсії та походи на кожен день.
Встигни забронювати тур до нового року і отримайте годину в сауні безкоштовно!
Цілий тиждень активних розваг і вечірнього релаксу, 7 днів проживання в комфортному готелі зі смачним харчуванням, сплановані екскурсії і безкоштовний трансфер. Стартуємо з 8 лютого. Заплануйте свій відпочинок на будь-які дні туру, коли вам цікаво і зручно, та звоніть і бронюйте!

Встигніть забронювати місця, якщо вже плануєте відпочинок в Карпатах. Замовляйте тур і ви гарантовано проведете цю зиму незабутньо. Подзвоніть прямо зараз!

Спішіть купити тур і отримайте відпочинок в Карпатах по системі «все включено».
Майте на увазі, зимові канікули співпадають з високим сезоном. Бажаючих відпочити в Карпатах дуже багато. Кількість місць в готелі обмежена.
Встигнути
Читати далі...
Читати далі...

Програма на 7 днів в Карпатах

Тур "Зимові Карпати" підходить для всіх. Ми склали програму туру так, щоб кожен міг провести час з користю. Ви маєте можливість обирати: поїхати на Буковель чи відправитись на екскурсію.
У вартість туру включено дворазове харчування. Після насиченого активного дня, вам подадуть запашні і ситні страви гуцульської кухні. Не доведеться платити за переїзди - всі трансфери з готелю безкоштовні.
Трансфер на Буковель - кожного ранку. Ми розуміємо, що не всі люблять зимові види спорту, тому даємо можливість вибору: можете поїхати кататись на лижах або ж на екскурсію, яка входить в програму дня. Відпочивайте в своє задоволення і обирайте те, що любите.
7 денний тур в Карпати – унікальний шанс відпочити активно, цікаво і комфортно. Приїжджайте з сім’єю або друзями: у нас є розвги для всіх. Рекомендуємо вам планувати свій відпочинок заздалегіть. Вільних місць в високий сезон лишається дуже мало. Поспішіть замовити!
У вартість туру входить:
  • 7 днів та 6 ночей проживання в комфортних кімнатах з усіма зручностями в номері або на поверсі.
  • Смачні страви гуцульської кухні (сніданок і вечеря).
  • Трансфер до готелю і на гірськолижний курорт Буковель.
  • Екскурсії та розважальні програми.
  • Сувенір на згадку.
Ми вас можемо зустріти в Тернополі, Івано-Франківську або на залізничному вокзалі Ворохти. Квитки до цих станцій ви оплачуєте самостійно. Для автомобілів на території готелю є паркінг з охороною.
Додаткові послуги, які ви можете замовити в готельному комплексі:
  • сауна на дровах;
  • катання на квадроциклах;
  • прогулянки на конях;
  • повітряний екстрим (спуск на мотузці «зіп-лайн»);
  • туристичне страхування;
  • смачний сухий пайок на екскурсію.
Пам’ятайте, спробувати безкоштовно деякі з цих послуг ви зможете на 7 день туру. Сподобається? Замовляйте ще і відпочивайте в своє задоволення.
Готельний комплекс «МІМ» пропонує співпрацю для турагентств і профспілок. Замовляйте пакетні тури для груп та отримуйте знижку! Зв’яжіться з нами і переконайтесь, що це вигідно.
Вiдпочити
Читати далі...

ВАРІАНТИ ПРОЖИВАННЯ

Таблиця цiн

1 день- заїзд, перша послуга трансфер з вокзалу Ворохти, харчування вечеря; другий та наступні дні - згідно з розкладом тижневої програми "Зимові Карпати"; останній день - сніданок, звільнення номерів до 12:00, трансфер на вокзал Ворохти.

3 днi/2ночі

ВІД 580 ДО 865 ГРН.

Хостел 580 грн
Садиба 2-місний номер 680 грн
Садиба 4-5-6-місний номер 645 грн
Готель 2-місний номер 865 грн
Готель 4-місний номер 786грн
Готель 6-місний номер 746 грн

4 днi/3ночі

ВІД 845 ДО 1258 ГРН.

Хостел 845 грн
Садиба 2-місний номер 989 грн
Садиба 4-5-6-місний номер 939 грн
Готель 2-місний номер 1258 грн
Готель 4-місний номер 1142 грн
Готель 6-місний номер 1085 грн

5 днiв/4 ночі

ВІД 1092 ДО 1627 ГРН.

Хостел 1092 грн
Садиба 2-місний номер 1279 грн
Садиба 4-5-6-місний номер 1215 грн
Готель 2-місний номер 1627 грн
Готель 4-місний номер 1478 грн
Готель 6-місний номер 1405 грн

6 днiв/5 ночей

ВІД 1325 ДО 1973 ГРН.

Хостел 1325 грн
Садиба 2-місний номер 1550 грн
Садиба 4-5-6-місний номер 1473 грн
Готель 2-місний номер 1973 грн
Готель 4-місний номер 1791 грн
Готель 6-місний номер 1710 грн

7 днiв/6 ночей Супер пропозиція!

ВІД 1550 ДО 2297 ГРН.

Хостел 1550 грн
Садиба 2-місний номер 1805 грн
Садиба 4-5-6-місний номер 1715 грн
Готель 2-місний номер 2297 грн
Готель 4-місний номер 2085 грн
Готель 6-місний номер 1982 грн
Вибрати
Читати далі...

БОНУСИ І СУВЕНІРИ

Отримайте сувенір від готельного комплексу «МІМ»!

подарки
Ми цінуємо кожного клієнта. Хочемо, щоб ви до нас повертались і радили нас друзям. Придбавши «Зимовий тур» і обравши готельно-відпочинковий комплекс «МІМ», ви отримаєте не тільки сервіс найвищого рівня і море емоцій від хорошого відпочинку в Карпатах, а й приємний сувенір на згадку.
отличный
Забронювати місце
Читати далі...

Відгуки

Що кажуть про нас наші постійні клієнти.

Читати далі...

Як доїхати

sloi-1081
sloi-107
sloi-106
sloi-105
sloi-104
sloi-103
sloi-102
sloi-101
train
Доїхати до нашого готельно-відпочинкового комплексу зі Львова потягом Львів-Рахів №606. З Києва потягом Київ-Рахів №357 та Київ -Ворохта №217. Якщо Ваш потяг їде тільки до Тернополя або Івано-Франківська ми організуємо Вам зручний трансфер. Якщо потяг їде до Івано-Франківська ви зможете скористатись маршрутним автобусом 'Івано-Франківськ - Верховина' які курсують щогодини, або ми організуємо вам індивідуальний трансфер. Якщо Ви на автомобілі їдете на Надвірну, Яремче в селі Татарів повертаєте ліворуч. Ми завжди готові вас зустріти.
maps
Я їду!
Читати далі...

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

Стартуємо з 08.02.2016. Замовляти тур краще раніше, так як кількість місць обмежена. Визначайтесь з датами і звоніть зараз!
Програма туру включає різноманітний відпочинок. Ви можете оплатити тільки кілька днів і просто комфортно відпочити в готелі. Кожен день туру вкючає цікаві розваги, екскурсії та активний відпочинок. Оберіть, те що вас цікавить.
Ні, ми даємо нашим гостям можливість оплачувати ту кількість днів, яка їх цікавить. Ви можете придбати 3, 4, 5, 6 днів. Ознайомтесь з таблицею цін.
Так, замовляючи тур для 10 чоловік і більше ви отримуєте знижку. Якщо ви представляєте туристичну компанію, зв"яжіться з нашими представниками.
Ми організовуємо трансфер на Буковель о 7:15 тому всі бажаючі зможуть придбати абонементи з ранковими знижками до 30%.
Наш готель надає послуги трансферу, які включені у вартість туру. Ви будете добиратись на Буковель на зручному мікроавтобусі.
У нас є інструктори, які вас навчать на навчальних трасах. Ви зможете провести час корисно і активно.
Вiдпочити
Читати далі...

РОЗІГРАШ

А ви вірите в новорічне чудо? Візьміть участь в розiграшi і можливо саме ви отримаєте найкращий подарунок в Новому Році! Розіграш 08.02.2016. Все чесно і відкрито – на сайт random.org випадково визначимо e-mail і подаруємо відпочинок в готельному комплексі «МІМ» з харчуванням + 2 години в сауні на дровах. Випробуйте свою вдачу!

Що потрібно зробити щоб виграти відпочинок в Карпатах?

Всього 2 простих кроки:

    • Зробіть репост на своїй сторінці в соцмережі (Вконтакті або Facebook), запис повинен залишатись на стіні до кінця розіграшу.
    • Заповніть форму нижче: введіть своє справжнє ім’я, e-mail, номер телефону і посилання на вашу сторінку з репостом.

Остання умова є обов’язковою. Обирати щасливчика ми будемо серед тих, хто відправить нам свою електронну адресу. Розіграш відбудеться 8 лютого 2016 року. Після Нового Року і Різдвяних свят, саме ви можете стати улюбленцем фортуни. Ризикніть, а ми з радістю виконаємо роль Діда Мороза і подаруємо найкращий відпочинок в Карпатах!

Нехай щастить!

Встигни взяти участь!

ЗНИЖКИ ТА ВИГІДНА СПІВПРАЦЯ

Збираєтесь на відпочинок великою компанією? Представляєте турагентство і регулярно відправляєте туристів на відпочинок в Карпати. Отримуйте знижку на тур "Зимові Карпати". Ми зацікавлені у співпраці і готові запропонувати вам взаємовигідні умови.

Переваги:

Ви отримуєте знижки на тур, а ми постійний потік туристів. Ваші клієнти повертаються задоволені з відпочинку, а для нас це додаткова реклама готельного комплексу.

Діти до 6 років без надання окремого місця і харчування приймають участь в турі безкоштовно, для дітей з 6 до 12 років - знижка 10%. Знижки надаються групам від 10 чоловік. Дзвоніть і домовляйтесь!

Знижки не сумуються та не розповсюджуються на акційні ціни.

ФОРМА БРОНЮВАННЯ

Будь ласка заповніть всі позначені * поля.

* Ваше Ім'я

* E-Mail

* Телефон

* Тип відпочинку





Всі дані лишаются конфіденційними.

Зворотній зв'язок

Всі дані лишаются конфіденційними.